Kasvohoitomme

  • kasvojen kohotus
  • huulten muotoilu
  • ihon nuorennushoito
  • nenän muotoilu
  • tummien silmänalusten hoito

Pyydä yhteydenotto

Noin 40-vuoden iässä ikääntymisen merkit alkavat hiljalleen näkyä: kasvojen ihonalaisen rasvan määrä vähenee, iho ja kudokset menettävät vähitellen kimmoisuuttaan. Muutokset näkyvät esimerkiksi ohimoalueella, poskipäissä, silmäluomissa ja -kulmissa, alakasvoilla, suupielissä, leuassa ja leukaperissä.

Kasvojen kohotus palauttaa iän tuomat veltostuneet piirteet. Kasvoja voi korjata joko veitsettömillä menetelmillä tai perinteisillä kirurgisilla toimenpiteillä.

Veitsetön kasvojen kohotus on suuressa suosiossa. Hoidoissa käytämme täyteaineita sekä kartiolankoja. Uusien menetelmien ja tekniikoiden kehittyessä on helpompi valita kevyempi hoito raskaan kirurgisen toimenpiteen asemesta. Hoidot tehdään paikallispuudutuksessa ilman nukutusta. Tarvittaessa teemme myös kirurgisia operaatioita.

 

Alkukonsultaatio

Konsultaatiossa valitaan asiakkaalle paras mahdollinen hoito yksilöllisin perustein. Konsultaatiossa tehdään asiakkaalle yksilöllinen toimenpidesuunnitelma. Alla lueteltu täyteaineiden sekä kartiolankojen etuja kasvojen kevyessä kohotuksessa:

- Toipuminen ennätysajassa. Kotiutus samana päivänä ja toipuminen kolmessa päivässä
- Päiväkirurginen toimenpide, ei nukutusta
- Näkyvät tulokset heti
- Hyvä, luonnollinen ja pitkäkestoinen lopputulos
- Kasvojen ovaali muoto palautuu
- Kasvot kiinteytyvät
- Poskipäät nousevat
- Leuan muoto selkeytyy

 

Toimenpide

Lääkäri piirtää iholle toimenpidekartan. Toimenpide tehdään paikallispuudutuksessa. Iho puudutetaan joko voidepuudutteella tai injektiolla, johtopuudutuksella. Täyteaine ruiskutetaan halutulle alueelle joko neulalla tai erityisen mikrokanyylin avulla. Viimeksi mainitulla mustelmataipumus on äärimmäisen pieni. Lisäksi mikrokanyylin etuna on myös mm. toimenpiteen kivuttomuus. Kartiolankoja käytettäessä iholle tehdään joko pieni reikä neulalla tai pieni viilto päänahan alueelle, jolloin pieni arpi jää näkymättömiin hiusten alle. Keskimääräinen toimenpiteen kesto on noin 60-80 minuuttia. Varsinkin täyteaineita käytettäessä on potilas edustuskelpoinen heti toimenpiteen jälkeen.


Jälkikontrolli

Kontrolloimme jokaisen asiakkaamme hoidosta riippumatta, koska hoidon lopputulos ja asiakastyytyväisyys on meille tärkeintä. Tarvittaessa teemme "hienosäätöä" lopputulokseen jälkikontrollin yhteydessä. Jälkikontrollissa käymme läpi toimenpiteen jälkeiset vaiheet, mahdolliset sivuvaikutukset, jne. Tarpeen vaatiessa kontrolloimme hoidon jälkeisen tilan vielä myöhemminkin.

 

Rahoitus

Tarjoamme asiakkaillemme ainutlaatuisen ja edullisen Estetia -rahoituksen hoitoihimme:

Rahoitettava määrä Luottoaika Kk-erä Luottohinta sekä todellinen vuosikorko
1 500 € 20 kk 79 € 1610 € / 8,68 %
2 000 € 20 kk 104 € 2110 € / 6,45 %
3 000 € 20 kk 154 € 3110 € / 4,26 %
4 000 € 20 kk 204 € 4110 € / 3,18 %
Rahoitusesimerkki laskettu 20 kk:n lyhennyksen mukaan, muut vaihtoehdot 6/10/36 kk.
Rahoituspäätös saadaan hoidon tai konsultaation yhteydessä välittömästi.